Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve mutabık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli başlı bir seviyenin üstünde olan strüktürlar dâhilin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni sevimli kaybının önlenmesi hesabına berenarı önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların temel başlangıçlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının yakıcı bir şekilde meydana gelmesi özellikle erdemli katlı bünyelarda balkon yahut pencerelerden kurtulmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır örgülarda arttırılan denetimler ile birlikte yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri çok bir incelemeye yayımcı tutulur. Konstrüksiyonların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, bünyeların haricinde kâin ve demir kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında hayat kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bununla birlikte süflidaki kriterlere ehil olan yerlerde bir numara yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna alınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Merdivenin yaygınliği Yangın Çıkış Kapısı 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve meselelevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik midein tercih edilir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması sinein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page